OVO SVIJET NIJE VIDIO: Pogledajte nezapamćenu tuču s utakmice PSG - Marseille uz čak pet crvenih kartona… (VIDEO)

Marseille je sinoć u gostima pobijedio PSG sa 1:0 u derbiju trećeg kola Ligue 1, a utakmicu su obilježili brojni incidenti.

  • Sport

  • 14. Sep. 2020  14. Sep. 2020

  • 0

Pravi haos gledali smo u samom finišu utakmice, kada je došlo do tuče na terenu. U jednoj akciji Paredes je žestoko faulirao Benedetta, a onda je počela ludnica na terenu i tuča.

Kurzawa se potukao s Amavijem, dok je Neymar udario Lopeza. Nakon što se situacija uspjela malo smiriti, na scenu je stupio glavni sudija, koji je čak pokazao pet crvenih kartona.

U PSG-u "pocrvejeili" su Kurzawa, Paredes i Neymar, dok su crvene kartone u gostujućem timu dobili Amavi i Benedetto. Haos i rasprava nastavili su se i nakon meča i sigurno da igrače oba kluba očekuju žestoke kazne.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...