SAD JE SVE JASNO: Evo zbog čega je Neymar šakom udario protivnika i zaradio crveni karton, žali što ga nije udario glavom…

Francuski El Clasico završen je pobjedom Marseiella sa 0:1. Tim s Azurne obale pobijedio je PSG u gostima nakon 10 godina u susretu s opštom makljažom u posljednjim minutama.

  • Sport

  • 14. Sep. 2020  14. Sep. 2020

  • 0

Na kraju su domaći dobili tri crvena kartona, a gosti dva. Isključen je Neymar nakon što je udario jednog igrača Marseilla. Brazilac tvrdi da je vrijeđan na rasističkoj osnovi.

"Začepi, majmune", kazao je Alvaro Gonzalez Neymaru, na šta brazilski napadač nije ostao dužan.

Nakon što je poslije utakmice uzeo mobitel u ruke, Neymar se oglasio na Twitteru. Poručio je da žali što nije udario glavom igrača Marseillea.

"Jedina stvar zbog koje se kajem je što nisam glavom udario tog seronju", poručio je Neymar.

Međutim, krivca za obračun i uvrede Neymar može tražiti i u vlastitom saigraču. Naime, Di Marija je u jednoj akciji pljunuo Gonzaleza, ali reakcije iz VAR sobe nije bilo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...