MOŽDA STE BLOKIRANI NA WHATSAPPU?: Ovako možete provjeriti...

Nekoliko je načina koji mogu potvrditi da vas je u popularnoj aplikaciji netko blokirao.

  • HiTec

  • 14. Sep. 2020  14. Sep. 2020

  • 0

Na popularnoj aplikaciji za čavrljanje postoje jasni znakovi jeste li blokirani iz određenih razgovora.

Jedan od njih je ako ne vidite kada je kontakt za kojeg sumnjate da vas je blokirao zadnji puta bio online.

Drugi je ukoliko ne možete vidjeti sličicu profila osobe za koju mislite da vas više ne želi čuti.

Jedan od logičnijih znakova je i taj da pored vaše poruke stoji jedna siva kvačica koja upuće na to da je poruka poslana, ali ne i dvije koje označavaju i to da je dostavljena.

Još jedan trik kojim možete otkriti jeste li blokirani odnosi se na to da pokušate dodati kontakt osobe u grupu. Ukoliko je to nemoguće, na popisu ste blokiranih.

Naravno, nijedna od ovih stvari ne znači 100 posto da ste blokirani, moguće je da se jednostavno radi o promijenjenim postavkama privatnosti.

(Tportal) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...