CRNOGORSKA PJEVAČICA IZBAČENA IZ SRBIJE: "G*vno jedno, raspalo, da joj nije Srbije..."

Srpska estrada i mediji ne praštaju crnogorskoj pjevačici Jadranki Barjaktarović nastup na "prorežimskom" mitingu u Podgorici, gdje je pjevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

  • Estrada

  • 14. Sep. 2020  15. Sep. 2020

  • 1

Vučićev tabliod "Informer" piše da su Jadranki Barjaktarović svi u Srbiji okrenuli leđa. Poslije kolega s estrade, koji su osudili pjevačicu "zato što je širila mržnju između Srba i Crnogoraca na kontramitingu pristalica Mila Đukanovića u Podgorici", Jadranke se, navodno, odrekla i njena porodica.

"Informer" piše da je sestra Jadranke Barjaktarović Ivana Barjaktarović, koja živi u Novom Sadu, prekinula svaki kontakt sa pjevačicom.

- Sestra je kivna na Jadranku, jer se nije izvinila ljudima u Srbiji. Pozvala ju je i iskritikovala zato što je izjavila za medije da joj ne pada na pamet da se izvinjava. Sestra joj je rekla da je više ne zove i ne traži nikakvu pomoć od nje! Baš su se posvađale - priča izvor blizak pjevačici.

Pjevačica se našla na meti osuda kada je u rodnoj Crnoj Gori pjesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpjevala s izmijenjenim tekstom pa se holom gdje je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Zbog toga su se oglasile mnoge njene kolege, a oštre reči imala je i pjevačica Rada Medić, koja je s Jadrankom nastupala po svadbama.

- Da joj nije bilo Srbije, znali bi za nju samo u njenoj kući i u par kuća oko nje. Govno jedno raspalo - rekla je Rada. "Informer" piše da su Jadranki otkazani svi nastupi u Srbiji koje je, navodno, trebalo da održi najesen.

- Imamo dovoljno naših pjevača, Jadranka nije više dobrodošla u našem klubu. Otkazali smo joj dva nastupa koje je imala zakazana za oktobar - kratko su rekli iz jednog beogradskog kluba.

"Informer" piše da je Jadranka, zbog širenja mržnje među bratskim narodima Srbije i Crne Gore, zabranjena na svim televizijama u Srbiji.

- Zbog toga je Jadranka otkazala stan koji je rentirala u Beogradu i, uz pomoć prijatelja, sve stvari je prebacila u Crnu Goru. Svjesna je da nije dobrodošla u Srbiji i zato je rekla da se više neće vraćati. Kontaktirala je sa prijateljima koji su joj sve stvari poslali u Berane - kaže anonimni izvor "Informera".

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...