ČAMPARA NIJE DUGO ČEKAO DA ODGOVORI IZETBEGOVIĆU: "Odlična izjava"

Aljoša Čampara podnio je jučer ostavku na mjesto u Predsjedništvu SDA što je izazvalo ogromne reakcije i turbulencije u stranci Bakira Izetbegovića.

  • Politika

  • 14. Sep. 2020  14. Sep. 2020

  • 2

Čampara i njegova sudbina u SDA postali su top-tema, a danas je zasjedao i Kolegij SDA.

Izetbegović je nakon toga komentirao potez Čampare, svog dojučerašnjeg bliskog saradnika i savjetnika, kazavši da je teško da će Čampara ostati u stranci te da SDA niti on lično ne snose nikakvu odgovornost kao ni mogući nepotizam i korupcija koji Čampara spočitava vrhu stranke.

Čampara je za Raport.ba komentirao Izetbegovićevu izjavu: “Odlična izjava predsjednika SDA Izetbegovića.

Izetbegović je ranije kazao da će Glavni odbor prihvatiti Čamparinu ostavku.

“Uostalom, šta će se dešavati, ne zna se. SDA mu je dala šansu i priliku, podršku, a kako će da uzvrati, vidjet ćemo”, kazao je Izetbegović.

Na pitanje da li će Čampara ostati, lider SDA je rekao : “Poslije ovakvih formulacija teško da ostane u SDA, mislim da je on sam sebe izbacio.”

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...