VIC DANA: Profesor matematike, zrelih godina, odluči priznati ženi da ima 18 godina mlađu ljubavnicu, a onda ga ona užasne odgovorom…

Nasmijte se uz naš odabir vica dana.

  • Zabava

  • 15. Sep. 2020  15. Sep. 2020

  • 0

Profesor matematike poslao ženi faks sljedećeg sadržaja:

„Draga ženo, sigurno shvataš da su ti 54 godine, ja imam određene potrebe koje ti, jednostavno, više ne možeš kvalitetno i u potpunosti zadovoljiti. Sa svake druge strane gledano, naš brak je skladan, zadovoljan sam tobom kao ženom i iskreno se nadam da te ovaj faks neće previše povrijediti ili naljutiti. Nakon posla idem do motela sa svojom 18 godina mlađom asistenticom, ali bit ću kući prije ponoći - tvoj muž!"

Kada je stigao do motela, na recepciji ga je čekao faks sa porukom žene:

„Dragi mužu, i ti imaš 54 godine, a u trenutku kada budeš čitao ove redove ja ću biti u drugom motelu sa 18 godina mlađim konobarom iz obližnjeg bara, a budući da si genijalan matematičar, sigurno ti neće biti teško shvatiti da 18 u 54 ide puno više puta nego 54 u 18. Nemoj me čekati - tvoja žena!"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...