GRDOSIJA ZA ONE S DUBLJIM DŽEPOM: Stiže novi Hummer, imat će opciju u vožnji koja do sada nije viđena… (VIDEO)

Koristeći upravljanje na sva četiri točka s većim nagibom, Hummer će imati mogućnost voziti postrance, što bi moglo biti korisno u terenskoj vožnji.

  • Auto

  • 15. Sep. 2020  15. Sep. 2020

  • 0

"General Motors" odlučio je oživjeti ime Hummer, a novi terenac bit će pokretan električnim motorima s ukupnom snagom od 1.000 KS. Predstavljanje modela koji će nositi naziv GMC Hummer EV predviđeno je za 20. oktobar, a jedna od opcija koju je GM predstavio je tzv. Crab Mode.

Naime, koristeći upravljanje na sva četiri točka s većim nagibom, Hummer će imati mogućnost voziti postrance, što bi moglo biti korisno u terenskoj vožnji.

Pogledajte kako to izgleda u praksi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...