AGRESIVNA BRAĆA: Prvo su napali policajku, a onda i njenog kolegu i nanijeli mu...

U Policijskoj upravi Trebinje potvrđeno je da su mu upotrebom fizičke snage nanesene povrede u vidu modrica, ogrebotina i podliva.

  • Hronika

  • 15. Sep. 2020  15. Sep. 2020

  • 0

Dvojica braće iz Ljubinja inicijala N. T. i Đ. T. u ponedjeljak su, u ranim jutarnjim satima, napali policajca koji nije bio na dužnosti, nanijevši mu povrede, pišu "Nezavisne novine".

Zanimljivo je da je jedan od braće N. T. prije tri mjeseca napao i policajku iz Ljubinja, a ovoga puta na meti napada bio je njen kolega, kojem su, kako je potvrđeno u Policijskoj upravi Trebinje, upotrebom fizičke snage nanesene povrede u vidu modrica, ogrebotina i podliva. "Pola sata nakon prijave, osumnjičena lica su uhapšena. Izvršenim alkotestiranje utvrđeno je da lice inicijala N. T. ima 1,61 g/kg alkohola u organizmu, dok je kod lica inicijala Đ. T. utvrđeno da ima 0,65 g/kg alkohola u organizmu", navedeno je u današnjem saopštenju PU Trebinje.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju, koje je naložilo da se lica saslušaju i preduzmu sve druge mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela nanošenje tjelesnih povreda.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...