PRIJENOS UPRAVO POČINJE: Apple predstavlja nove uređaje; Sve možete gledati putem...

Poznati tehno insajderi tvrde da će Apple novi iPhone predstaviti tek idućeg mjeseca, a razlog su poteškoće uzrokovane globalnom pandemijom.

  • HiTec

  • 15. Sep. 2020  15. Sep. 2020

  • 0

iPhone 12 će navodno biti predstavljen tijekom listopada, prenosi Bloomberg. Razlog? Koronavirus. Globalna pandemija je, prema izvješću, poremetila Appleov uobičajeni proces testiranja, poguravši masovnu proizvodnju i prouzročivši odgodu. Predstavljanje novih uređaja i dalje se odvija danas, 15. rujna, no postoji šansa da će se usredotočiti na Apple Watch i novi iPad Air.

Objava iPhonea 12

Apple navodno planira predstaviti četiri nova iPhonea 12 tijekom listopada, piše Bloomberg. Ako se ovo obistini, radit će se o prvom rujnu od 2011. kada Apple nije predstavio novi iPhone. Kompanija već tradicionalno predstavlja nove iPhone uređaje u rujnu, počevši od iPhonea 5.

Dolazak uređaja na tržište

Premda Apple ne raspravlja o datumima izlaska prije predstavljanja, insajderi tvrde da će iPhone 12 skoro sigurno 'kasniti'. Luca Maestri, Appleov potpredsjednik i voditelj financija da će uređaji možda stići 'nekoliko tjedna kasnije'. Kompanija, podsjećamo, uređaje učini dostupnima sedam do deset dana nakon objave, no kao i uvijek, prošlih par godina vidjeli smo i nekoliko iznimki ovog pravila poput iPhonea XR i iPhonea X.žSve ove najave o odgodama će, ukoliko se obistine, vjerojatno utjecati na Appleovu odluku o tome koje će uređaje predstaviti večeras. Kad je kompanija prvi put predstavila iPhone X, i dalje je imala nekoliko proizvoda koje je mogla početi prodavati neposredno nakon prezentacije. Ove godine riječ je o cijeloj liniji proizvoda, što prema nekima indicira da bi iPhone mogao dobiti zasebno predstavljanje.

Predstavljanje 15.9.

Apple će večeras u 19 sati po našem vremenu predstaviti nekoliko novih uređaja. Prijenos je moguće pratiti putem Appleove službene stranice ili YouTubea.

(Tportal)    

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...