PJANIĆEVE PRVE IMPRESIJE: Evo šta je rekao nakon predstavljanja u Barceloni...

Pjanić je danas zvanično predstavljen kao fudbaler Barcelone nakon što je potpisao četverogodišnji ugovor, u kojem je propisana odštetna klauzula u iznosu od 400 miliona eura.

  • Sport

  • 15. Sep. 2020  15. Sep. 2020

  • 0

"Maštao sam da igram za Barcelonu", rekao je danas nakon što je i zvanično predstavljen kao igrač ”katalonskog ponosa” Miralem Pjanić, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine..

Doskorašnji prvotimac Juventusa istakao je kako je predivno što je stigao u Barcelonu.

”Došao sam u najbolji klub na svijetu. Hodajući po stadionu vidio sam historiju kluba i osjetio šta znači osvojiti sve ove trofeje. Ponosan sam što imam priliku dijeliti svlačionicu sa najvećim šampionima. Veliki trenutak u mojoj karijeri”, istakao je Pjanić.

Pjanić je danas zvanično predstavljen kao fudbaler Barcelone nakon što je potpisao četverogodišnji ugovor, u kojem je propisana odštetna klauzula u iznosu od 400 miliona eura.

Juventus će za transfer od Barcelone naplatiti 65 miliona eura.

U dosadašnjoj profesionalnoj karijeri Pjanić je još nastupao za Romu, te Lyon i Metz. Za reprezentaciju BiH odigrao je 92 utakmice u kojima je postigao 14 golova.

(Sportske.ba)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...