ŽENA NA GROBLJU NAPALA PREMIJERA VIŠKOVIĆA, ON NIJE ZNAO ŠTA ĆE SA SOBOM: "Borim se sa sinom bolesnim koji je ratovao. Za koga...?" (VIDEO)

Jedna majka, pokušala je da priđe i da ispriča u kakvoj situaciji se nalazi njen sin.

  • Mini market

  • 15. Sep. 2020  16. Sep. 2020

  • 2

Premijer Republike Srpske, Radovan Višković, položio je vijenac na spomenik poginulim borcima povodom Dana nestalih i poginulih u RS-u.

Prilikom polaganja vijenaca, na groblju Sveti Pantelija, dogodio se incident i to u vrijeme kada se premijer spremao da novinarima da izjave.

Jedna majka, pokušala je da priđe i da ispriča u kakvoj situaciji se nalazi njen sin.

– Imam kući sina invalida sa kojim se borim. Borim se sa sinom bolesnim koji je ratovao. Ratovao. Za koga? Za koju državu je ratovao? Slučajno sam ovdje došla, nisam ni znala da je ovo ovdje – viklala je ova gospođa iz daljine.

BN TV

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...