MOSTARCU S TIKTOKA NA VRATA POKUCALA FEDERALNA POLICIJA: I to zbog ovih snimaka... (VIDEO)

Uz razne šaljive videoisječke, posebnu pažnju na ovoj društvenoj mreži Miletić je dobio snimanjem videa na šinama. Tako obožavatelji TikToka mogu gledati kako voz koji prolazi kroz Hercegovinu, na šinama nalijeće na paprike, mrkve, paradajz, ali i sijalice.

  • Hronika

  • 15. Sep. 2020  16. Sep. 2020

  • 1

Nakon što se vijest o Hrvoju Miletiću, mostarskom tiktokeru, pojavila na jednom od lokalnih portala, na vrata mu je pokucala Federalna policija, potvrđeno je iz FUP-a za Bljesak.info.

Ovaj Mostarac na popularnom TikToku broji preko 73 hiljade pratitelja te gotovo 1,5 miliona lajkova.

Uz razne šaljive videoisječke, posebnu pozornost na ovoj društvenoj mreži Miletić je dobio snimanjem videa na šinama. Tako obožavatelji TikToka mogu gledati kako voz koji prolazi kroz Hercegovinu, na šinama nalijeće na paprike, mrkve, paradajz, ali i sijalice.

Video voza koji prelazi preko grožđa koje je Miletić zalijepio za šine broji nevjerojatnih 13,8 miliona pregleda.

Upravo ove snimke razlog su zbog kojih je FUP bio primoran doći na vrata Miletiću.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...