NOVI TEŽAK UDARAC ZA KOMŠIJE: Državljanima Srbije produžena zabrana ulaska u zemlju Evropske unije...

Iako je epidemiološka situacija mnogo bolja nego prije mjesec dana.

  • Regija

  • 16. Sep. 2020  16. Sep. 2020

  • 0

Zabrana ulaska za državljane Srbije u Grčku ostaje do 30. septembra, objavio je grčki "Službeni glasnik".

"Važenje zajedničke odluke ministara finansija, razvoja i investicija, zaštite građana, rada i socijalnih pitanja, zdravstva, unutrašnjih poslova, infrastrukture i transporta, brodarstva i ostrvske politike pod tačkom  D1a / G.P.oik.52835 / 27.8.2020", stoji u "Službenom glasniku".

"Uvođenje mjere laboratorijske kontrole uzoraka i privremeno ograničenje lica koja ulaze iz inostranstva radi ograničavanja širenja koronavirusa Covid-19" (B '3557), produžava se od njegovog isteka do 30. septembra 2020. objavljeno je, prenijele su "Večernje novosti".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...