NOVI ADUT IZ WOLFSBURGA: Volkswagen otkrio izgled unutrašnjosti „rođaka“ Škode Enyaq... (FOTO)

Iako je serijska proizvodnja započela krajem proteklog mjeseca, drugi model iz VW-ove ID porodice još nije u potpunosti predstavljen.

  • Auto

  • 16. Sep. 2020  

  • 0

Riječ je o modelu koji mnogo detalja dijeli s češkim rođakom – Škodom Enyaq.

ID porodicu činit će isključivo električni modeli, a za koje najavljuju da će u narednim godinama biti nositelji prodaje, dok će modeli s konvencionalnim motorima otići u zaborav.

U Volkswagenu su uvjereni kako je budućnost mobilnosti električna. Zato će u sklopu strategije ‘Transform 2025+’ do 2024. godine uložiti jedanaest milijardi eura u električnu mobilnost.

Volkswagen ID.4 je pripadnik kompaktne SUV klase vozila, a riječ je o modelu čija je serijska proizvodnja krenula u tvornici u Zwickau, a uskoro se očekuje i premijera.

Pred vama su prve fotografije unutrašnjosti VW-ovog elektičnog modela čija se premijera uskoro očekuje.

  • Tagovi:

  • vw

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...