AKCIJA SPAŠAVANJA KRAJ MOSTARA: Pripadnici HGSS-a pronašli djevojku, nakon izvlačenja s litica prebačena je do...

Akcija, u kojoj je sudjelovalo 10 spasilaca HGSS-a, završena je u 1.30 sati.

  • Hronika

  • 16. Sep. 2020  16. Sep. 2020

  • 0

Na poziv policije, HGSS Mostar sinoć je u 21 sat pokrenuo akciju spašavanja mlađe ženske osobe koja je, kako su naveli, zatražila pomoć iz kanjona Podružje kod Mostara.

Osoba je pronađena malo iscrpljena, bez ozbiljnih povreda, a nakon izvlačenja s litica, prebačena je do Mostara.

- Djevojka je na biciklu skrenula s puta na lokalnu cestu, pa na planinarsku stazu, a zatim se spustila u kanjon Podružja misleći da njime može doći na pravi put. Međutim, došla je do kaskada koje su bile nepremostive i onda je pozvala pomoć - pojasnili su za Fenu iz Hercegovačke gorske službe spašavanja (HGSS).

Akcija, u kojoj je sudjelovalo 10 spasilaca HGSS-a, završena je u 1.30 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...