TRAGEDIJA U BiH; RADNIK POGINUO OD STRUJNOG UDARA: Čuo se prasak...

Nastradalo lice je u komandnom ormaru pustilo struju i ustanovilo da nema napona pa se ponovo popelo na trafostanicu, do mjesta gdje se nalaze osigurači, nakon čega se čuo prasak, a potom njegov pad na zemlju s visine od oko pet metara.

  • Hronika

  • 16. Sep. 2020  16. Sep. 2020

  • 0

Radnik teslićke radne jedinice "Elektrodoboja" inicijala M. V. poginuo je usljed strujnog udara u Gornjem Tesliću, saopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Policija je prijavu zaprimila jučer nešto prije podne od Doma zdravlja Teslić.

Prilikom uviđaja, službenici Policijske stanice Teslić, uz prisustvo ljekara mrtvozornika, vještaka elektrostruke i inspektora zaštite na radu, utvrdili su da je taj radnik, zajedno s kolegom, vršio ispitivanje i zamjenu ulja na trafostanici, nakon čega su sišli na zemlju.

Nastradalo lice je u komandnom ormaru pustilo struju i ustanovilo da nema napona pa se ponovo popelo na trafostanicu, do mjesta gdje se nalaze osigurači, nakon čega se čuo prasak, a potom njegov pad na zemlju s visine od oko pet metara, piše "Oslobođenje".

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj naložio je da tijelo stradalog bude prevezeno u Bolnicu "Sveti apostol Luka" u Doboju radi obdukcije. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...