U SKUPŠTINI CRNE GORE POČEO SASTANAK: Pozivu se odazvali Dritan, Koprivica, Đukanović…

Brajović je u ponedeljak pozvao na konsultativni sastanak povodom sazivanja prve sjednice novoizabranog sastava Skupštine Crne Gore.

  • Regija

  • 16. Sep. 2020  16. Sep. 2020

  • 1

U Skupštini Crne Gore počeo je konsultativni sastanak predsjednika parlamenta Ivana Brajovića sa predstavnicima izbornih lista koje su na izborima osigurali parlamentarni status.

Pozivu Brajovića odazvali su se Draginja Vuksanović-Stanković (“SDP – Jaka Crna Gora”), Momo Koprivica (“Mir je naša nacija"), Ervin Ibrahimović (Bošnjačka stranka), Fatmir Đeka (Koalicija “Jednoglasno”), Milutin Đukanović (Koalicija “Za budućnost Crne Gore”), Branimir Gvozdenović (“Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”), Dritan Abazović i Mileta Radovanić (“Crno na bijelo”) i Nik Đeljošaj (Albanska lista “Nik Đeljošaj - Genci Nimanbegu”).

Brajović je u ponedjeljak pozvao na konsultativni sastanak povodom sazivanja prve sjednice novoizabranog sastava Skupštine Crne Gore, javlja N1.rs.

Državna izborna komisija (DIK) u ponedjeljak je utvrdila konačne rezultate parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, koji su održani 30. avgusta.

Prema zvaničnim rezultatima parlamentarnih izbora, koalicija “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović” osvojila je 30 mandata, koalicija “Za budućnost Crne Gore” 27, koalicija “Mir je naša nacija” deset, a platforma “Crno na bijelo” četiri mandata.

Socijaldemokrati i Bošnjačka stranka imat će po tri poslanika, a SDP dva.

Po jednog predstavnika imat će Albanska lista “Nik Đeljošaj - Genci Nimanbegu” i koalicija “Jednoglasno”.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...