NA POČETKU KARIJERE SNIMALA PORNIĆE: Kraljica popa Madonna režira cjelovečernji biografski film...

Kraljica popa Madonna režirat će cjelovečernji biografski film o vlastitom životu, koji uskoro kreće u produkciju, objavio je najveći američki filmski studio "Comcast Corp's Universal Pictures".

  • Show

  • 17. Sep. 2020  17. Sep. 2020

  • 0

Šezdesetdvogodišnja pjevačica i glumica na scenariju za film surađivat će s Oscarom nagrađenim scenaristom filma "Juno" Diablom Codyjem, objavio je studio.

Produkciju će potpisati zajedno s Amy Pascal, koja je za najprestižniju svjetsku filmsku nagradu bila nominirana čak triput. Izvršni producenti filma bit će Sara Zambreno i Madonnin dugogodišnji menadžer Guy Oseary.

"Želja mi je prenijeti nevjerovatno putovanje na koje me život odveo kao umjetnicu, muzičarku, plesačicu i ljudsko biće koje pokušava pronaći svoje mjesto u svijetu”, najavila je Madonna svoj biografski film, prenosi Hina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...