NAVALNI OTKRIO KAKO JE OTROVAN: Nećete vjerovati ko je krivac…

Navalni i njegova filmska ekipa odsjeli su 20. augusta u jednom od hotela u Tomsku, a kada su krenuli nazad za Moskvu, Navalni je izgubio svijest i počeo se gušiti. Dalje je...

  • Svijet

  • 17. Sep. 2020  17. Sep. 2020

  • 0

Na službenom profilu ruskog opozicionara Alekseja Navalnog objavljen je zanimljiv video koji prikazuje sobu u Tomsku u kojoj je, navodno, boravio prije nego što je završio u bolnici. U objavi navodi da se otrov novičok nalazio u flaši s vodom iz hotela. Navalni i njegova filmska ekipa odsjeli su 20. augusta u jednom od hotela u Tomsku, a kada su krenuli nazad za Moskvu, Navalni je izgubio svijest i počeo se gušiti. Bilo je jasno da se događa nešto sumnjivo, zbog čega su odmah angažovani advokati.



Tim je otišao do sobe u kojoj je Navalni boravio prije trovanja i počeli su bilježiti, opisivati i pakovati sve što su tamo pronašli, uključujući i boce s vodom. Navalni kaže da je upravo na toj boci njemački laboratorij pronašao tragove hemijskog ratnog sredstva, prenosi Klix.

Ranije se vjerovalo da je Navalni otrovan na aerodromu neposredno prije leta, ali njemački istraživači su došli do drugačijih saznanja, dok Rusija već neko vrijeme ne radi ništa posebno na otkrivanju detalja ovog slučaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...