DODIK MORA DA JE POLUDIO: Na beogradskom RTS-u tituliran kao "bošnjački" član Predsjedništva, pljušte komentari...

U informativnom programu Radio-televizije Srbije (RTS) Milorad Dodik je večeras potpisan kao “bošnjački član Predsedništva BiH”.

  • Vijesti

  • 18. Sep. 2020  18. Sep. 2020

  • 2

Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, u jednom od priloga u programu RTS-a, dobio je novu funkciju – bošnjačkog člana Predsjedništva!

Greške se dešavaju, ali ova u nacionalnom javnom servisu Srbije nije prva, Dodik je već jednom bio i hrvatski član Predsjedništva.

Na društvenim mrežama pljušte komentari, a većina ih ide ka Dodikovom insistiranju da je on “srpski” član.

– Čekajte, je l’ sad Bošnjkaci imaju tri člana Predsjedništva, upitao je neko na Tviteru, aludirajući na Dodikov stav da je i Željko Komšić bošnjački član, iako je izabran da predstavlja hrvatski narod u Predsjedništvu BiH.

(SB/Istinito) 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...