VIRTUELNI DOGAĐAJ: Jennifer i Brad prvi put nakon razvoda opet zajedno snimaju

Bivši zlatni par Hollywooda Brad Pitt (56) i Jennifer Aniston (51) sudjelovali su u zajedničkom projektu, i to nakon punih 19 godina. Najveći obožavatelji sjećaju se trenutka kada se Pitt 2001. pojavio u humorističkoj seriji 'Prijatelji', a gledaoci su uživali u još jednoj 'poslastici'.

  • Show

  • 18. Sep. 2020  18. Sep. 2020

  • 0

Ovaj put riječ je o virtuelnom događaju 'Feelin' A live', tačnije čitanju scenarija legendarnog tinejdžerskog filma iz 1982. 'Fast Times at Ridgemont High'. Komičar Dane Cook okupio je neke od najvećih svjetskih imena u svijetu glume - Jimmyja Kimmela, Morgana Freemana, Shiju LaBeoufa, Matthewa McConaugheyja i Juliju Roberts.

- Ovo sam čekala godinama. Brad i Jennifer ponovno zajedno. Angelina će napraviti haos. Toliko sam sretan, a i ostatak postave je odličan - samo su neki od komentara na Twitteru. 

Famous: Brad famously made a guest appearance on Jennifer's hit TV sitcom Friends in 2001, a year into their marriage

Hollywood stars: Jennifer, Brad, Dane Cook, Morgan Freeman, Henry Golding, Jimmy Kimmel, Shia LaBeouf, John Legend, Ray Liotta, Matthew McConaughey, Sean Penn and Julia all shared a screen together

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...