ODE GARETH BALE IZ REAL MADRIDA: Danas će potpisati za...

...svoj nekadašnji klub Tottenham.

  • Sport

  • 18. Sep. 2020  18. Sep. 2020

  • 0

Velški fudbaler Gareth Bale konačno napušta Real Madrid.

Baleu je više preko glave da grije klupu (ili tribine) u Realu, a čini se da više nema ni tajni po pitanju toga gdje će nastaviti svoju karijeru. U igri za Baleove usluge bilo je nekoliko klubova, spominjao se i transfer u MLS, ali se na kraju seli u Premiership, gdje će pojačati Tottenham, za koji je igrao i prije nego što je došao u Španiju.

Svjetski mediji tvrde da je između Reala i Tottenhama sve dogovoreno te da će 31-godišnji fudbaler stići danas u London na ljekarske preglede i potpis ugovora. U momčad Josea Mourinha stiže na jednogodišnju posudbu, tokom koje će Tottenham potpuno preuzeti teret njegove plaće, koja, navodno, iznosi oko 15 miliona eura godišnje.

(Sportske.ba)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...