LJEKAR IZ MOSTARA TVRDI DA IMA LIJEK: "Za deset dana ću riješiti opaki virus..."

Prema njegovim riječima, radi se o proizvodima na bazi atomskog kisika.

  • Društvo

  • 18. Sep. 2020  18. Sep. 2020

  • 1

Mostarski ljekar Miljenko Lugonja tvrdi kako je pronašao otopine koje služe kao preventiva te za uspješno liječenje koronavirusa.

- U Širokom Brijegu za deset dana ću riješiti koronu i učiniti ga „free gradom“ – kaže Lugonja.

Prema njegovim riječima, radi se o proizvodima na bazi atomskog kisika.

- U medicinskim istraživanjima poznato je kako ni bakterije ni gljivice, a ni virusi, nisu stvorili otpornost na atomski kisik, što je bila i moja početna tačka istraživanja – rekao je Lugonja.

On naglašava da i pored svega i dalje treba poštivati sve odluke kriznih štabova – držati distancu, nositi rukavice, maske… On je pojasnio i o kojim se preparatima radi, piše "Večernji list".

To su tri otopine – Dioral antiseptik za usta i grlo, Otonazal kapi, odnosno antiseptik za nosnu šupljinu i Aerosin – antiseptik za inhalaciju.

Lugonja je dodao da je spomenute preparate najbolje koristiti kod oboljelih kod kojih je testiranjem tek utvrđeno oboljenje.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...