NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI: Procurila fotka Maje Šuput iz 2005. godine, pogledajte koliko se promijenila....

Iz arhive je ovih dana isplivala stara fotografija Maje Šuput iz 2005. godine, koja pokazuje koliko se pjevačica otad promijenila.

  • Estrada

  • 19. Sep. 2020  

  • 0

Fotografija je nastala na jednoj modnoj reviji, a Maja, tada još brineta, pojavila se u smeđim kratkim hlačama te zimskoj jakni iste boje.

alt

Prema vlastitom priznanju, Maja je 2004. godine ugradila silikone u grudi, a isprobala je i hijaluron u usnama. O njenom stajlingu se danas brine Marko Grubnić, a pjevačica pazi i na estetiku svog Instagrama te veliku pozornost posvećuje fotografijama koje objavljuje.

   Izvor: Instagram 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...