KAKAV HAZARDER: Popeo se na zgradu visoku više od 200 metara, a zatim su ga uhapsili

Nepoznati muškarac popeo se na zgradu a da nije koristio bilo kakvu opremu.

  • Šareni svijet

  • 19. Sep. 2020  19. Sep. 2020

  • 0

Penjač se bez ikakve sigurnosne opreme popeo na najviši toranj u Parizu, nakon čega ga je policija uhapsila. Snimak njegovog nevjerovatno opasnog poduhvata pojavio se na društvenim mrežama, a ispred zgrade okupljeni su bili policijski automobili i vozila hitne pomoći. 

U pitanju je La Tour Montparnasse, zgrada koja je visoka više od 200 metara. Nepoznati muškarac ne samo da sa sobom nije imao bilo kakvu sigurnosnu opremu, već bilo kakvu vrstu opreme pa se penjao koristeći doslovno samo svoje tijelo. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...