"JANOS" RUŠI SVE PRED SOBOM: Snimci pokazuju apokaliptične razmjere uragana u Grčkoj (VIDEO)

Nakon što je oluja Janos odnijela tri života, u različitim dijelovima Grčke, stižu i fotografije koje najbolje prikazuju razornu moć uragana.

  • Hronika

  • 20. Sep. 2020  

  • 0

Fotografije su nastale u grčkom selu Asos na rajskoj Kefaloniji, gdje gotovo ništa nije ostalo čitavo.

 

Uragan Janos, koji je pogodio Grčku, odnio je i treću žrtvu u Tesaliji u centralnom dijelu zemlje, saopćili su danas zvaničnici.

Žrtva je stariji muškarac iz Kastanije, koji je stradao kada je na njega pao krov kuće koji je uragan odnio, prenosi portal Katimerini.

Kako se navodi, uragan će utjecati i na ekonomiju tog kraja, jer poljoprivrednici nisu stigli da obave žetvu i ostat će bez proizvoda.

Uragan Janos pogodio je u petak zapadnu obalu Grčke, obarajući drveće i izazivajući poplave i prekide u snabdjevanju električnom energijom, a u subotu je stigao i do centralnog dijela zemlje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...