NAJVEĆA DRŽAVA U EU NA UDARU KORONAVIRUSA: Približavaju se broju od pola miliona zaraženih, a samo u posljednja 24 sata više od 10 hiljada...

U protekla 24 sata u Francuskoj je registrovano 10.569 novozaraženih koronavirusom.

  • Svijet

  • 21. Sep. 2020  21. Sep. 2020

  • 0

Iz Nacionalnog zavoda za javno zdravstvo navedeno je da je broj zaraženih od početka pandemije dostigao 453.763. Od posljedica zaraze novim tipom koronavirusa preminulo je još 12 pacijenata, čime je ukupan broj porastao na 31.585.

U posljednjih sedam dana hospitalizirane su 3.894 osobe kod kojih je utvrđeno prisustvo koronavirusa, uključujući 593 koje se nalaze na odjelima za intenzivnu njegu.

U Francuskoj je jučer registrovano 13.498, što je najveći broj novozaraženih od početka pandemije. Tim naučnika izrazio je zabrinutost da bi tokom jeseni ili zime moglo doći do drugog vala pandemije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...