TRAGEDIJA U SRBIJI: Eksplodirao kazan za rakiju, domaćin preminuo od opekotina

Dragiša J. (76) iz Mislođina kod Obrenovca preminuo je u četvrtak u bolnici, dva dana nakon što je zadobio opekotine na 80 posto tijela tako što mu je pukao kazan dok je pekao rakiju.

  • Hronika

  • 21. Sep. 2020  21. Sep. 2020

  • 0

Kako saznaje 24sedam.rs, kada je Hitna pomoć došla u utorak na adresu u Mislođinu, zatekla je teško povrijeđenog čovjeka s ozbiljnim opekotinama te ga je prevezla u Kliniku za plastičnu hirurgiju u Beograd.

Policija je izašla na mjesto događaja i kod kuće zatekla Dragišinog sina.

"Dragišin sin je rekao da je njegov otac pekao rakiju za svoje potrebe. U jednom trenutku, prema njegovim riječima, kazan je pukao i veća količina vode koja je bila unutra, izlila se na Dragišu i tako ga povrijedila", kazao je izvor portala upoznat sa slučajem.

Nesretni čovjek je pri pucanju kazana zadobio opekotine opasne po život, na 80 odsto tijela.

Dva dana nakon borbe, u četvrtak, preminuo je u bolnici.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...