SUMNJIVI KOFER: Specijalci blokirali centar Prištine, a sve zbog dolaska...

...američke delegacije, koju predvodi Richard Grenell.

  • Regija

  • 21. Sep. 2020  21. Sep. 2020

  • 0

Glavna ulica u Prištini blokirana je uoči dolaska američke delegacije. Provjerava se sumnjivi kofer u ulici Billa Clintona.

Kako navodi prištinska "Koha", specijalne jedinice kosovske policije koje su stigle na lice mjesta, gdje je primijećen kofer za koji se sumnjalo da ima eksploziv, provjerile su sadržaj torbe. Kofer su pretražili specijalni pripadnici policije, demineri, ali i psi. Nakon detaljne provjere, ispostavilo se da je sumnja bila lažna, odnosno da u koferu nema nikakvih eksplozivnih naprava.

Inače, kosovska policija na nogama je od ranih jutarnjih sati zbog najavljenog dolaska specijalnog izaslanika američkog predsjednika za dijalog Beograda i Prištine Richarda Grenella, koji s američkom delegacijom danas popodne dolazi u Prištinu.

(SB/Agencije) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...