VASKOVIĆ DEMOLIRAO STEVANDIĆA: „Bolesni, jezivi, morbidni spot Zločinca nije samo usmjeren protiv Bošnjaka, Albanaca i Hrvata, već i protiv Srba koje prikazuje kao…“

- Zločinac i nasilnik Nenad Stevandić emitovao je užasavajući, jezivi spot svoje “Crveni kombi” partije, koji je u funkciji poziva na obračun s nesrpskim stanovništvom koje živi u RS-u - Bošnjacima, Albancima i Hrvatima - piše na svom blogu novinar Slobodan Vasković.

  • Mini market

  • 22. Sep. 2020  22. Sep. 2020

  • 0

„Ništa čudo od Zlikovca koji je cijelu svoju krvavu karijeru izgradio gazeći preko leševa, od ratnih vremena pa do danas.

Mračne poruke bolesnog spota mržnje, poziva na nasilje i otvorenog izazivanja međunacionalne netrpeljivosti, posebno podvlači kadar sa Čekićem, koji u glavi Zločinca Stevandića može značiti samo jedno - način obračuna sa nesrpskim stanovništvom, kao i sa nepodobnim.

Zakucavanje eksera čekićem u zid za Monstruma (koji je pregazio i preko leša svog radnog kolege dr Marka Pekije, za čiju smrt je indirektno odgovaran, što je pokušao prikriti njegovim prebacivanjem u Ljubljanu, gdje je teško bolesni pacijent preminuo), je simbolika mučenja Bošnjaka, Hrvata, Albanaca, ali i Srba, jer Stevandić, kada ubija, ne gleda na nacionalnost, što je odlika neizlječivog Psihopate“, piše, između ostalog, Vasković na svom blogu.

Bolesni, jezivi, morbidni spot Zločinca nije usmjeren samo protiv Bošnjaka, Albanaca i Hrvata, već i protiv Srba, koje prikazuje kao divljake spremne na svako namjonstruoznije zlodjelo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...