NAKON SKANDALOZNOG SPOTA, OGLASIO SE I STEVANDIĆ: "U videu je sve tačno..."

Politički spot Ujedinjene Srpske koji je izazvao oštre komentare dijela javnosti, prikazuje tri mladića za istim stolom u jednom lokalu u Banjoj Luci, a po govoru se može zaključiti da su iz BiH, s Kosova i iz Hrvatske.

  • Društvo

  • 22. Sep. 2020  22. Sep. 2020

  • 2

Mladići, akteri spota, razgovaraju o tome kako su "protjerali" Srbe s Kosova i iz Hrvatske te kako su ih "zavadili" u BiH. Nakon toga, u spotu im prilazi četvrti muškarac, koji kaže kako je Republika Srpska "sada ujedinjena". Trojica mladića potom bježe iz ugostiteljskog objekta.

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, nakon poliitčkog spota koji su mnogi opisali skandaloznim, navodi:

"Zbog nevjerovatno velike pažnje i reakcija na video, moram reći da je u njemu sve tačno. Slavi se 'Oluja' u Hrvatskoj, martovski i svi progoni na Kosovu, a iz FBiH stižu slične ideje, o čemu skoro svi ćute. Mi ne ćutimo! Pozivi na jedinstvo nisu retrogradni, već su bit našeg opstanka. Hvala!", naveo je Stevandić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...