DODIKU OPET NEĆE BITI DOBRO; PROFESOR KURTĆEHAJIĆ NAJAVIO: „Republika Srpska mnogo je bliža raspadu nego otcjepljenju…“ (VIDEO)

Profesor Suad Kurtćehajić govorio je o aktuelnoj političkoj situaciji u regiji te istaknuo kako je „mnogo bliži raspad Republike Srpske nego njeno otcjepljenje od Bosne i Hercegovine“.

  • Društvo

  • 22. Sep. 2020  22. Sep. 2020

  • 3

U političko-informativnoj emisiji "Acta" na TV Alfa Kurtćehajić je govorio o ideji oko osporavanja RS-a, zaustavljanju Milorada Dodika, problemima nakon završenih izbora u Crnoj Gori i nastupajućih u Bosni i Hercegovini…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...