DODIK "POĐONIO" SLOGAN ČEDE JOVANOVIĆA: Hoće li "Okupljanje za Srpsku" prerasti u "Okupljanje za Sarajevo"

LDP Čedomira Jovanovića je 2014. godine na izbore izlazio sa sloganom "Okupljanje za Srbiju".

  • Politika

  • 22. Sep. 2020  22. Sep. 2020

  • 0

Milorad Dodik i SNSD na lokalne izbore izlaze sloganom "Okupljanje za Srpsku" i tu ne bi bilo ništa čudno da tu kreaciju ne "maznuše"  od drugih.

U ovom slučaju u pitanju je Dodikov "ljuti neprijatelj", koji ga ne štedi u posljednje vrijeme, lider LDP-a Čedomir Jovanović, a koji je i savjetnik Željka Komšića, još jednog Dodikovog "miljenika", piše BNTV.

LDP Čedomira Jovanovića je 2014. godine na izbore izlazio sa sloganom "Okupljanje za Srbiju".

Da li je došlo ponovo do približavanja stavova između Dodika i Jovanovića nije poznato, ali znajući na česte preokrete u političkim stavovima Milorada Dodika ne bi to bilo nikakvo iznenađenje, kao ni da Jovanović bar javno optuži Dodika za plagijat...

alt

Treba podsjetiti da su u proteklih 20 godina Milorad Dodik i Čedomir Jovanović prošli više faza. Od ljubavi iz 2000. godine i izjava da su Srbi počinili genocid da su glavni krivci Radovan Karadžić i Ratko Mladić do razmimoilaženja i velikih svađa u studiju Tanjuga...

Ako ovo posmatramo iz činjenice da je Čedomir Jovanović savjetnik Željka Komšića i počasni građanin Sarajeva nadajmo se da iznova probuđeno razumijevanje političkih poruka neće rezultirati politikom "Okupljeni za Sarajevo", kao što je bio Dodikov put na samom početku političke karijere.

Ko zna šta se iza brda valja?!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...