BIZARAN CILJ: Mlada žena nosi korzet 18 sati dnevno kako bi oborila rekord za najuži struk

Dvadesetšestogodišnja Sammy Wilson želi oboriti rekord za najuži struk i, kako bi to ostvarila, pribjegla je ekstremnim mjerama.

  • Šareni svijet

  • 22. Sep. 2020  22. Sep. 2020

  • 0

Samohrana majka ima cilj da obori rekord za najmanji struk na svijetu, a kako bi ga ostvarila, svaki dan nosi korzet po čak 18 sati. Dvadesetšestogodišnja Sammy Wilson iz američke savezne države Georgije kaže kako je s nošenjem korzeta započela u aprilu prošle godine. Struk joj je sada širok 54 centimetra, a cilj joj je srušiti rekord, koji iznosi samo 35 centimetara. 

Inspiraciju za rušenje rekorda dobila je nakon što je smršavila, jer je prethodno bila pretila. Wilson kaže kako je otkrila kako je život ljepši kada ste mršavi pa je odlučila dodatno raditi na svojim minijaturnim proporcijama. 

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...