PRIBLIŽAVA SE: Jako olujno nevrijeme na hrvatskim otocima, snimljen fascinantan olujni kumulonimbus (VIDEO)

Kasno poslijepodne i u ranu večer olujni oblak zahvatio je zadarski arhipelag. Vrlo obilna kiša pala je na Dugom otoku i susjednim otocima, a Crometeo javlja da je mjestimice bilo i bujica.

  • Vijesti

  • 22. Sep. 2020  

  • 0

Podaci mreže stanica Pljusak.com potvrđuju obilnu kišu na Dugom otoku. Na tri tamošnje stanice palo je najviše kiše u Hrvatskoj – od 40 do čak 60 litara po kvadratnom metru.

Slijede Velika Paklenica s 39 litara, Hvar 33, G. Petrčane 29, Zadar i Gruda 27, Lovorno – Konavle 20 itd.

U ranim večernjim satima olujni kumulonimbus razvio se iznad Pelješca donoseći dijelovima poluotoka snažno grmljavinsko nevrijeme. Procjenjuje se da vrh oblaka bio viši od 8 kilometara pošto se jasno vidio čak iz Splita, piše Dalmacija Danas.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...