MEKTIĆ RASPALIO DO DODIKOVIM POLTRONIMA: "A je l` to vi kažete da je bolji kandidat osoba koja odrađuje prljave poslove za Gordanu Tadić, Milorada Dodika i Dragana Čovića!?"

Bivši ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić na društvenim mrežama podržao je tužiteljicu Tužilaštva BiH Biljanu Simeunović i predsjednika Suda BiH Ranka Debevca, što je teško palo urednicima Dodikovog javnog servisa.

  • Politika

  • 23. Sep. 2020  23. Sep. 2020

  • 0

Podsjetimo, RTRS je prenio vijest kako je Dragan Mektić pozvao tužioce Tužilaštva BiH da podrže izbor Biljane Simeunović za članicu Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH, uz konstataciju kako je "Simeunovićka bliska direktoru OSA-e Osmanu Mehmedagiću".

No, nije dugo trebalo čekati na odgovor s druge strane.

„A, po čemu je sporan Ranko Debevec, čovjek impresivne karijere, predsjednik Suda BiH dolazi iz reda ostalih - Jevrej. A je l` to vi kažete da je bolji kandidat Vedrana Mijović, koja odrađuje prljave poslove za Gordanu Tadić, Milorada Dodika i Dragana Čovića?“, poručio je Mektić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...