RUSI ISMIJAVAJU TRUMPA: Na državnoj televiziji prikazana parodija Trumpovog života nakon što izgubi izbore

Državna televizija napravila je parodiju u kojoj Trump počinje raditi kao voditelj vijesti.

  • Šareni svijet

  • 23. Sep. 2020  23. Sep. 2020

  • 0

Državna televizijska mreža "Russia Today" napravila je parodiju ismijavajući aktuelnog američkog predsjednika, a snimak su nazvali "Trump je došao kako bi učinio "Russia Today" ponovo velikim". Video je smješten u budućnost, u kojoj je Trump izgubio ovogodišnje izbore od Bidena, a zatim mu je ponuđen posao na ruskoj televiziji, gdje postaje voditelj. 

Za snimak je korištena "deepfake" tehnologija, koja omogućava da se nečije lice "kopira" na glumca i da se na taj način snimi veoma uvjerljiv video. Za dijalog su korišteni dijelovi Trumpovih govora. 

Snimak možete pogledati ispod. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...