SADA SVLAČIONICU DIJELI SA MESSIJEM: Miralem Pjanić otkrio šta mu je rekao Ronaldo kada je odlazio iz Juventusa…

U razmjeni za Arthura Mela i novac, bh. veznjak Miralem Pjanić stigao je na Camp Nou i potpisao četverogodišnji ugovor s Barcelonom.

  • Sport

  • 24. Sep. 2020  24. Sep. 2020

  • 0

Pjanić će tako, nakon Cristiana Ronalda, imati priliku da zaigra i s Lionelom Messijem, a u razgovoru za "Mundo Deportivo" otkrio je šta mu je CR rekao nakon što je završen transfer u Barcelonu.

"Kada je transfer završen, rekao mi je da je sretan zbog mene i da ću u Španiji biti sretan i zadovoljan. Bio je razočaran što odlazim, ali mi je rekao da vjeruje da ću se dobro zabaviti u timu kao što je Barcelona", rekao je Pjanić i dodao:

"Cristiano je veliki profesionalac. On je pravi čovjek za svlačionicu i primjer je za svakog saigrača."

Miralem bi debi u dresu katalonskog kluba trebao imati tokom vikenda, kada Barcelona u susretu La Lige čeka Villarreal.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...