OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Atraktivna influenserica koju prati 170.000 ljudi, kandidatkinja na predstojećim izborima u BiH

Emina je jedna od najpopularnijih djevojaka na društvenoj mreži Instagram u BiH.

  • Mini market

  • 24. Sep. 2020  24. Sep. 2020

  • 2

Emina Jahić (22) iz Tuzle je Instagram zvijezda koju prati 170.000 ljudi, a kandidovala se i na predstojećim izborima u našoj zemlji. 

Emina je kandidatkinja Demokratske fronte za Gradsko vijeće Tuzle, a i jedna je od najpopularnijih djevojaka na Instagramu u BiH. Upravo na ovoj mreži Emina je najavila svoju kandidaturu. 

- Želim vas obavijestiti da sam kandidat Gradskog odbora DF-a Tuzla na listi za Gradsko vijeće, pod rednim brojem 28.

Kao mlada osoba, svjesna sam položaja mladih u današnjem društvu, kao i problema s kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnik Foruma mladih DF-a, fokus mog djelovanja bit će poboljšanje položaja mladih.



Jedan od problema na koji se želim fokusirati, a s kojim se većina susreće je sticanje prvog radnog iskustva kao preduslov za dalje zapošljavanje. U narednom periodu, želim čuti vaše probleme i prijedloge kako bismo se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali svoj položaj u društvu", prenosi "Oslobođenje".

"Pored toga, radit ću i na poboljšanju uslova života svih nas u mjesnim zajednicama koje pripadaju Gradu Tuzla te, uz vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mjesto za život", napisala je Jahić na Instagramu.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...