PAVIĆ I NEŠIĆ MALO SJELI DA PRKOSE DODIKU: "U Prijedoru nastavljamo sa..."

"Razvoj Prijedora je simbol naše politike, u čijem centru je stvaranje novih radnih mjesta, jakih preduzetnika i razvoj infrastrukture."

  • Politika

  • 24. Sep. 2020  24. Sep. 2020

  • 0

Ovo je poručio predsjednik DNS-a Nenad Nešić na vlastitom Facebook profilu nakon što je danas u Banjoj Luci, u ugodnom razgovoru s bivšim predsjednikom te stranke Markom Pavićem, kako prenosi BN TV, razmijenio mišljenje o stanju u Prijedoru i DNS-u.

"Dragutin Rodić je svoj život utkao u te ciljeve i kao novi gradonačelnik nastaviće taj put uz punu podršku Marka Pavića i mene", naveo je Nešić, naglasivši da nastavljaju za ljude i život Prijedora.

Prijedor je grad u kome DNS više od jedne decenije suvereno vlada.       

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...