DRUGA MAMA: Ženka njemačkog ovčara "usvojila" dva lavića

Na zabrinjavajućem videosnimku vidi se lavica iz zoološkog vrta koja grize svoju malu mladunčad, čime je prisilila čuvare da joj oduzmu njene bebe i daju ih njemačkom ovčaru po imenu Sandra na dojenje.

  • Šareni svijet

  • 24. Sep. 2020  24. Sep. 2020

  • 1

Plašili su se za život "iscrpljenih i dehidriranih" novorođenih mačića u parku "Bijeli lav" u ruskom gradu Vladivostoku.

Lavica Sirona je prvi put majka i opisana je kao "vrlo introvertirana, rezervirana i tajna" prije nego što su čuvari uvidjeli da se nije pravilno brinula za svoju dojenčad. Nije bilo takvih problema s vjernim njemačkim ovčarom u parku, koji je nedavno dobio jedno štene.

"Zanimljivo je da ona ne voli mačke, ali ipak je u svoju porodicu odlučila prihvatiti male afričke lavove", rekao je Agafonov.

"Ona ima štene, manje od lavova.

Ali, ima dovoljno mlijeka, jer je u prošlosti hranila osam štenaca." Pohvalio je osmogodišnju mamu, jer je preuzela mladunce.

A zoo lioness is seen biting her tiny cub in a worrying video, prompting keepers to remove her two babies and give them to a German shepherd named Sandra to suckle

There were fears for the life of the 'emaciated and dehydrated' newborn kittens at the White Lion Park in the Russian city of Vladivostok

Sirona the lioness is a first-time mother and described as 'very introverted, reserved and secretive' before keepers saw she was failing to care properly for her infants

There were no such problems with the park's faithful German Shepherd, which had recently given birth to one puppy

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...