ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PONOVO ODUŠEVIO: Svijet bruji o njegovom komentaru na vijest da je pozitivan na koronavirus

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović potvrdio je da je pozitivan na koronavirus, ali da ne osjeća nikakve simptome.

  • Sport

  • 24. Sep. 2020  25. Sep. 2020

  • 0

Švedski napadač porijeklom iz BiH testiran je uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Bodo/Glimita i tada je utvrđeno da je zaražen.

"U srijedu sam testiran i bio sam negativan. Danas sam pozitivan. Ne osjećam nikakve simptome. Covid je imao hrabrosti da me izazove. Loša ideja...", napisao je 38-godišnji Ibra na zvaničnom Twitter profilu.

Zlatan je drugi zaraženi igrač Milana, poslije Lea Duartea.

Trener Stefano Pioli neće moći da računa na njega za duel protiv Bodoa, a za sada nema informacija koliko će odsustvovati s terena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...