SLOMIO ČETIRI REBRA: Policajac skočio niz stepenice u pokušaju da uhvati odbjeglog kriminalca

Svi policajci moraju biti spremni da se izlože riziku radi odbrane zakona, ali čini se da su neki voljniji za to od većine.

  • Šareni svijet

  • 26. Sep. 2020  26. Sep. 2020

  • 0

Ovo je nevjerovatan trenutak kada je policajac u sudnici u Hillsborou u državi Ohajo pao niz stepenice dok je pokušavao uhvatiti narkomana u bijegu.

Na snimku se vidi policajac kako u utorak ove sedmice trči za 34-godišnjim Nicholas Garrisonom neposredno nakon što je osuđen na šest mjeseci zatvora zbog posjedovanja meta.

Garrison je uspio pobjeći i od tada nije viđen, dok je policajac morao biti prebačen u bolnicu, gdje su ljekari otkrili da je slomio četiri rebra. Muškarac je, također, zadobio lakši potres mozga.

Policija sada apelira da se jave svi oni koji znaju gdje se nalazi Garrison tako da junaštvo policajca ne bi bilo uzaludno.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...