DRAMA S "KRALJICOM DŽEPAROŠA": Zatvorski policajci zatekli Sabahetu Džindo na stolici s bijelom plahtom

Nakon toga je dežurna policajka obavijestila kolege pa su zajedno ušli u pritvorsku ćeliju, a potom je uslijedio šok.

  • Hronika

  • 25. Sep. 2020  26. Sep. 2020

  • 0

Sabaheta Džindo, poznatija kao "Kraljica džeparoša", pokušala je izvršiti samoubistvo u KPZ-u Banja Luka, saznaje Srpskainfo.

Tragediju su danas spriječili zatvorski policajci koji su na vrijeme reagovali. Srpskainfo saznaje da se Džindo pokušala objesiti u kupatilu pritvorske jedinice KPZ-a, gdje boravi nakon što joj je nedavno određen pritvor zbog krađa.

– Džindo je u jutarnjim časovima bila u kupatilu pritvorske jedinice i dežurna policajka prva je primjetila da se nešto sumnjivo događa. Naime, Džindo je zaklonila pogled tako što je otvorila vrata toaleta, a na pitanje policajke šta radi odgovorila je da nešto popravlja – objasnio je izvor Srpskainfo iz banjalučkog zatvora.

Nakon toga je dežurna policajka obavijestila kolege pa su zajedno ušli u pritvorsku ćeliju. Nakon toga je uslijedio šok. Zatvorski policajci su Sabahetu Džindo zatekli na stolici s bijelom plahtom koju je namjeravala omotati oko vrata kako bi se objesila. Srećom, tragedija je izbjegnuta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...