KAD JE BIO LUD I MLAD: Pogledajte kako je nekada Aleksandar Vučić govorio o Americi (VIDEO)

- Hoćemo li da idemo s onima koji hoće da nas unište? S onima koji su ubijali ovaj narod, s onima koji su rušili naše mostove? - vatreno je poručivao svojevremeno predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kome danas mnogi zamjeraju pretjerano ulizivanje najmoćnijoj državi svijeta.

  • Mini market

  • 26. Sep. 2020  26. Sep. 2020

  • 0

Internetom kruži video koji ruši sve rekorde gledanosti iz političkog žanra. Pojavio se snimak mladog i gnjevnog Aleksandra Vučića, koji kune i proklinje sve one koji pomisle na saradnju Srbije i Amerike. "Hoćemo li da idemo s onima koji hoće da nas unište", govorio je Vučić dok je bio u opoziciji.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...