VAR JE PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Nakon ove odluke sudije, Mourinho bijesan napustio teren (VIDEO)

Tottenham je prokockao tri boda na domaćem terenu protiv Newcastlea u okviru 3. kola Premiershipa.

  • Sport

  • 27. Sep. 2020  28. Sep. 2020

  • 0

Domaća ekipa bila je apsolutni favorit, ali na kraju nisu uspjeli ostvariti pobjedu.

Gol za vodstvo Tottenhama viđen je u 25. minuti utakmice, a postigao ga je Lucas na asistenciju Kanea. Osim gola dvije najbolje šanse za domaće imao je Son, ali je pogodio stativu i prečku.

Domaća ekipa je imala brojne šanse i u drugom poluvremenu, a onda šok u 95. minuti. Nakon što se dugo gledao VAR dosuđen je penal za goste koji je Wilson pretvorio u gol.

Na kraju veliki kiks Tottenhama na ovom susretu, koji je utakmicu trebao riješiti dosta ranije obzirom na šanse koje su imali.

Pogledajte kompletnu situaciju:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...