NASER ORIĆ: "Nigdje na svijetu osim u SREBRENICI dželat ne vlada nad ŽRTVOM"

- Na sve načine treba spriječiti izborne krađe. U Srebrenici se mora vidjeti bošnjačko jedinstvo. Moramo na pravi način odgovoriti na sve mutne radnje koje se pripremaju.

  • Politika

  • 27. Sep. 2020  

  • 2

Nigdje na svijetu dželat ne vlada nad žrtvom, osim u Srebrenici. Nadam se da će se to promijeniti nakon 15. novembra – kaže za Faktor Naser Orić.

Komandant odbrane Srebrenice ističe da smo posljednjih dana svjedoci brojnih nečasnih radnji koje za cilj imaju da kandidat probosanskih stranaka Alija Tabaković ne bude izabran za načelnika.

- Na sve načine treba spriječiti izborne krađe. U Srebrenici se mora vidjeti bošnjačko jedinstvo. Moramo na pravi način odgovoriti na sve mutne radnje koje se pripremaju. U ovom slučaju Bošnjaci se moraju osloniti sami na sebe. Međunarodna zajednica je Srebrenicu izdala nekoliko puta. Posljednji put prije nekoliko dana kada je podignut spomenik u Srebrenici. Simbolika ovog spomenika je jasna i malom djetetu. Žele se izjednačiti žrtve i zločinci. To je još jedna veleizdaja međunarodne zajednice u našoj zemlji. Srebrenica je simbol stradanja i to niko nikada neće moći negirati, mada pokušavaju na sve načine – kaže Naser Orić.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...