NE LIČI NA SEBE: Kristina Mandarina neprepoznatljiva, potpuno promijenila lični opis po uzoru na Melaniju Trump… (FOTO)

Kristina Mandarina nije skrivala oduševljenje novim licem.

  • Estrada

  • 28. Sep. 2020  28. Sep. 2020

  • 0

Zagrepčanku Kristinu Penavu (22) štand sa mandarinama lansirao je u starlete preko noći, a s tom titulom i umjetničkim imenom Mandarina, dolazi i novi izgled. Uz usne popunjene hijaluronom i umetke u kosi, poželjela je imati i mačkast pogled. To je, kako kaže, oduvijek htjela, a želju joj je ispunio estetski hirurg Matija Miletić, prenosi "RTL Exkluziv". Taj trend 'isfurala' je prva dama Amerike Melania Trump (50). 

- Operacija je efektna, nije bolna. Kristina je dobila svježinu, povišene obrve i blago ukošene oči - rekao je doktor Miletić.

 alt Foto: RTL

Mandarina nije skrivala oduševljenje novim licem. Prošetala se ordinacijom i rezultat provjeravala u ogledalu. 

alt Foto: RTL

- Ajme, ja sam prezadovoljna. Mačkasti pogled sam godinama htjela - rekla je Zagrepčanka. 

alt Foto: RTL

Iako su je, zapravo, proslavile bujne silikonske grudi, Kristina se posljednjih mjeseci više fokusirala na 'popravak' lica. Kaže da nije drastično promijenila izgled, već su za fotografije zaslužni dobar Photoshop i filteri. 

alt Foto: RTL

- Danas je moderno vrijeme i svi stavljamo razne filtere na fotografije - kaže Penava. 

alt Foto: RTL

Uprkos tome što je postala medijski popularna, i dalje prodaje sezonsko voće na svom štandu...

alt

Foto: PIXSELL

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...