GWYNETH PALTROW ROĐENDAN OBILJEŽILA OBJAVOM GOLE SLIKE: Svi umiru od smijeha na komentar njene kćerke

Način na koji je slavna glumica Gwyneth Paltrow odlučila obilježiti svoj 48. rođendan, šokirao je njezine fanove, ali i 16-godišnju kćer Apple Martin.

  • Show

  • 28. Sep. 2020  28. Sep. 2020

  • 1

Paltrow se skinula do kraja i našalila da je "za posebnu priliku odjenula rođendansko odijelo".

Pozirala je s boka. Rukama je prekrila grudi, a nogom skrila intimni dio tijela. Pohvalila se impresivnom figurom i zahvalila na čestitkama.

On the run: Gwyneth displayed her athletic physique while running out of the water to the beach

Iako je fanove oduševila ljepotom, njezina kći Apple Martin iskazala je drugačije emocije.

"Mama", napisala je velikim slovima i izazvala salve smijeha. 

alt

Gwyneth je Apple dobila u braku s frontmenom grupe "Coldplay" Chrisom Martinom, a prošle sedmice je priznala da već decenijama čuva sve outfite koje je prošetala crvenim tepihom, jer ih namjerava ostaviti kćeri. 

Njih dvije redovno komuniciraju javno, putem Instagrama, pa je tako Apple prošle godine razljutila objava slavne glumice. 

"Mama, razgovarali smo o ovome. Ne možeš objavljivati fotografije bez mog pristanka", upozorila ju je Apple.

Not cool, Mom! While the snap delighted countless fans, there was one Instagram user who was not amused - and that was her teenage daughter Apple Martin, 16

Family time: Paltrow shares daughter Apple and son Moses Martin with her first husband, Chris Martin

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...