ČIJA JE LJEPŠA: U Srbiji napravili listu najseksi novinarki regiona, uvrstili i Zerinu, stigao odgovor s Kosova…

Srbijanski "Telegraf" sastavio je listu najseksi novinarki u regionu pa se na njoj našla i Zerina Patković, inače sportska novinarka koja radi na prijenosima Premijer lige BiH.

  • Sex i grad

  • 29. Sep. 2020  29. Sep. 2020

  • 1

Zerina je svojim prisustvom na bh. stadionima privlačila veliku pažnju pa su joj bh. mediji udijelili nadimak "bosanska Diletta".

Neizostavna je i Mirta Šurjak, atraktivna voditeljica Hajduka, koja je prije nekoliko dana očarala Turke tokom meča Galatasaray - Hajduk.

Adut Crvene zvezde je Tatjana Šajković, Hrvatska ima još Fani Stipković, a konkurenciju Balkana drži još Lejla Kraja iz Albanije.

Sada je uslijedio "odgovor" novinara s Kosova. Tamošnja sportska novinarka Elmira Sadrija radi za Super Sport televizijski kanal i redovno objavljuje seksi fotografije na Instagramu, gdje je prati oko 300.000 korisnika.

   

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...